Kupan!

Inatt mådde jag inte så bra. Fick nån obehaglig magont.Eller vilken magont är inte obehaglig egentligen. Och det var ju ute i Hästerum som jag sov så det var bara dass som gällde. Inte så kul när man mår dåligt. Men det blev bättre efter att jag hade fått tablett av pappa. Jag mådde fortfarande dåligt imorse och ville åka hem till farmor och farfar i stan så pappa och jag åkte, men när vi kom fram så var de ju inte hemma. Farfar var ute och gick med gubbarna som vanligt på torsdagar och Farmor var nere i stan vid Kulturhuset. Så vi åkte tillbaka igen ut till Hästerum. Men som sagt mår betydligt bättre nu.
Sen åkte pappa, jag och mamma en sväng till stan och började först med att gå en runda på torget på torsdagsmarknaden. Hittade lite strumpor med roliga motiv och sedan köpte jag först en axelremsväska. Men eftersom jag är en så impulsmänniska så köpte jag den första väskan jag såg. Men när vi betalade så såg jag en annan liknande men lite mindre och smidigare. Men brydde mig inte om det först. Sen kunde jag inte sluta att tänka på denna andra väska och började att ångra mitt köp.. Nån annan som e så konstig som jag? haha. Så då gick jag tillbaka iaf och till slut så gick jag därifrån nöjd iaf med den väska jag ville ha.
Efter det så skulle vi leta reda på Bitte som odlar jordgubbar som är sååå himla goda och som vi har ätit i alla dessa år.
Alla vill ha Bittes gubbar.. Gympa dojjor blev det också inhandlat. Jag höll på att prova ett par svarta och hade den högra dojjan på mig. Försäljaren skulle gå och hämta respektive sko och när jag provade de kände jag att det kändes lite olika.
Vi gick till kassan och sa att vi skulle vilja ha ett nytt par eftersom de kändes olika. Då sa han i kassan(söt var han) att det är kanske för att det är två helt olika skor. haha. Asså att jag hade missat det. De var ju så lika, svarta bägge två och bara några få detaljer som skiljde dem åt. Fick till slut rätt par där med och gick därifrån nöjd.
Sedan bar det av hem till Källgatan igen för lunch, eller som de säger här, middag.
Mamma och jag åkte sedan ner en liten runda till röda korsets secondhandbutik och hittade lite saker där med=)
Bland annat en pidestal som jag ska försöka att slipa och göra iordning. Några små söta assietter med små rosa blommor på. och en liten skål. Kommer senare att sätta in bilder på dessa saker och lite andra från denna lilla trip till Nässjö. Nu har vi fikat och sedan vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Åker väl ut till Hästerum skulle jag tro.
Ni får alla ha det så jätte bra så länge!
//Marielle

Fika i Nässjö!

Idag har jag mest suttit i bilen känns det som. Beslöt mig för att följa med mamma och pappa till farmor och farfar.
Byta lite miljö ett tag. Komma bort och tänka på annat en stund.
På vägen så stannade vi till vid Gränna för att äta glass, mums, och så köpte vi polkagrisar och rökt fisk.
Nu har vi suttit hemma hos farmor och farfar i deras trädgård och haft lite eftermiddagsfika.
Nu ska vi iväg och handla och sedan åker vi iväg till hästerum där vi kommer att sova inatt. Och titta på sverige matchen såklart! Heja sverige!
//Marielle

Flickan!

Har skrivit en liten dikt igen.


Flickan

Flickan kämpar som få,
men ingen lyckas se henne endå

Snart hon inget hopp har kvar,
det enda hon väntar på är svar

Svar på frågor som tex denna,
men det är inte den enda

Vad skulle vi göra utan denna lilla flicka,
Det finns ingen bättre än henne att finna

Flickan kämpar vidare i hopp att en dag,
ljusnar då himlen och solen skiner klart


Vill bara bli förstådd!

Det är det enda jag vill, att bli förstådd. Men just nu känns det som om nästan ingen förstår mig.. Har mått dåligt ett bra tag nu, men har inte visat det så tydligt.. Hållt det inom mig, men nu har jag spruckit. Orkar inte med allt det här med min granne och att allt  det här har hållt på så länge. Det är inte mitt fel att han sina utbrott och skapar drama så att personalen måste kalla på polis. Det är inte mitt fel att det har hållt på så här länge... Hatar det. ALLT!
Och det känns inte alls som om personalen förstår mig, de bara frågar hela tiden vad det är som är fel. Varför jag mår så dåligt. Visst fattar de att det har att göra med min granne, ,men de fattar inte att det verkligen är  så stort som det är. Hur mycket det påverkar mig på alla sätt. Pappa är hemma nu och jag är hemma i Hökis och just nu mår jag otroligt dåligt. Så dåligt att jag inte ens orkar gå ut. Vill inte visa mig för folk för jag känner mig ful och tjock. Pappa kom nyss hem från att han hade varit ute på stan och så säger han att han och jag ska åka ut en runda.. Han förstår inte hur jobbigt det är för mig. Och hur jobbigt det känns att säga nej till honom och att vi bråkar när jag inte träffar honom så ofta. För de som inte känner mig så kan jag berätta att min pappa just nu jobbar i Sydafrika. Han kommer att vara hemma nu i tre veckor.
Sen träffar jag inte honom igen förens till jul.
Det känns alltid som att allt rasar så fort jag börjar känna att allt håller på att bli bättre.
Det är ju personalen som inte har tagit detta problemet på allvar som har gjort att det har blivit för mycket för mig att hantera och så undrar det vad de kan göra för att hjälpa mig.. Fuck you!!!
Känner inte alls som att jag vill bo kvar där längre. Det känns inte tryggt  eller behagligt att träffa varken min granne en personalen. De säger att det vill det bästa för mig, men det har jag hört många gånger förut och det känns jämt som att det hittar på ursäkter för min grannes beteende. De säger: Det är så här det är att bo på ett boende. I helvete heller..
Nånstans går gränsen och den är redan överskriden för länge sen... Jag har inte klagat mycket alls inann och fått stå ut med mycket men nu är det nog. Det tar död på mig... Att det ska vara så svårt att förstå!!!
//Marielle

Gårdagen: Änglarna Pissar!

Lördag!
Igår var det en ganska trög dag. Var hemma hos mig i lägenheten och höll på att packa inför att åka hem till Hökis. Den resande pappan hade kommit hem. Såg mycket fram emot att träffa pappsen, var flera månader sedan.. Kanske får man se några fina bilder från hans hem i Sydafrika också. Så iaf när jag höll på att packa hörde jag att grannarna var på G igen med att bråka. Blir så himla trött på det. Ringde iaf till personalen och meddelade detta, bara så att det skulle vara medventna om det ifall det skulle trappas upp ennu mer vilket det har gjort tidigare. Personalen kom ner och jag pratade länge med dem. De fick mig att tänka på annat och det kändes bra. Väntade på att pappa skulle komma och hämta mig med bilen. När pappa sedan hämtade mig så skulle vi åka till stallet och hämta mamma. Men hon var inte redo att åka för hon och en annan tjej höll på att skrubba hela boxen till hästen de sköter om. Så jag och pappa tänkte bara gå en liten promenad och sedan komma tillbaka. Stänkte några få droppar när vi började gå, men det såg inte ut att bli något mer. Trodde vi. Helt plötsligt öppnar sig himlen och det bara vräker ner. Vi stannar ett tag under en ek, men där kan vi inte stanna så vi börjar gå tillbaka och den lilla stig som tidigare var torr är numera ett rena gyttjebad. Vi blir gonomblöta från topp till tå och då nångång sa pappa, "man får inte prata om änglarna för då pissar de på en"....  Gud vad jag skrattade både för det och för att jag var alldeles lerig och våt och genomfrusen. Mamma den lyckosten hade ju varit inne i stallet hela tiden. Sen åkte vi hem och värmde oss och åt mat lagom till Fotbollen. Det gick inte så bra för sverige vaaa??
Och apropå sport så spelade min syrra handboll i regnet också.


Söndag!
Idag är det desto bättre väder. Är just nu ensam hemma (I hökis) Bara katterna och jag. Olivia sitter här brevid mig med en bedjande blick. Tror hon vill ha mat kanske? Ehh, det e typ det enda hon vill och hon vill tydligen ha det NU.
Skulle ha träffat en kompis idag och gått på loppisen på hötorget, men mår dessvärre inte så bra. Nej, nu ska jag ut lite i solen och gosa och busa med mina katter.
Ha en alldeles underbar dag!
//Marielle

Nystart!

Idag skippade jag praktiken, Kände att jag inte pallade det idag. Har haft så många jobbiga dagar som har tagit mycket krafter. Städade lite idag. Absolut inte klar,men tar det i min takt. Kommer att försöka att bygga upp min vardag igen, inte kommer det att bli lätt men jag vill så otroligt mycket att det ska bli förändring. Ingen träning denna vecka. Fokuserar mer på att städa ordentligt och rensa ut massa gamla saker. Lyssnar på härlig musik medans och det gör susen. Just nu lyssnar jag på Natasha Bedingfield. Gillar verligen alla hennes låtar och texterna är ofta lätta att ta till sig. Känna igen sig i. Annan musik jag lyssnar på just nu är Natasha Thomas.

Min nystart!

Städa undan allt gammalt och gör det fint

Tar det lugnt i början med träning så jag börjar svagt med 10 min på Orbitek varannan dag( i en vecka iaf)

Komma tillbaka till praktiken

Ska gå till praktiken imorgon iaf och så får jag se hur det känns. Ska förmodligen planera in ett möte med misa och chefen också. Känns bara så frusterande det här med praktiken. Trivs bra där och så och vill jätte gärna fortsätta. har även under en längre period önskat att öka tiden också, men hela den här situationen med boendet gör ju att jag inte orkar med allt lika mycket som jag skulle vilja. Ibland är det otroligt svårt att komma iväg till praktiken. Som idag när jag inte kom iväg alls. Men jag kan inte släppa den här praktikplatsen nu när jag äntligen har en. Det tog ju så otroligt lång tid innan jag hittade den också.
Aja, det ordnar väl sig..
I´m still not givin up!
//Marielle

Vänta, vänta, vänta

Ja, det är så det känns just nu.. Jag väntar på bättre tider. Att allt detta med min granne och våran vägg som är så tunn och allt kommer att vara över. Vet ej när, men hoppas innerligt att det kommer att bli snart. Mår mycket dåligt just nu, därav utesluten entusiasm av att skriva.

Men skrev av mig lite idag i form av en dikt.


Önskar!

Önskar att allt var bra,
att tårarna ska ta slut idag

Men det fungerar inte så ,
vilket gör att jag tårar i mina ögon får

Sakta faller en tår nerför min kind,
följd av miljontals till




Vet att det är otroligt sorgligt och deprimerande, men det är bara så könt att skriva av sig hur man känner ibland och nu blev det en dikt... En kort en,men bättre än inget. eller hur=)

I´m not givin up!
//Marielle


Klaga,klaga och åter klaga!

Mår riktigt piss just nu, Idag bara sprack jag när jag pratade med misa. Har hållt allt inne så länge och försökt att hålla humöret uppe, men nu får det vara nog.. Min granne asså. Han kan inte följa regelerna här och dessutom så skapar han drama ganska ofta. Och då på natten så man inte kan sova. Väggen mellan oss är jätte tunn också. De som byggde om här måste ha fuskat vid just våran vägg för det är bara den som är så tunn. Typ bara av gips. Och varje gång jag frågar personalen om de har hört något om väggen. Att det ska komma hit någon och titta på det, så att det kanske går att göra nåt åt det. Men de har bara samma svar hela tiden. Ingen aning... Blir så jävla trött på det.. Och så tycker jag att de är för bussiga och snälla mot min granne. varje gång jag ifrågasätter nåt så kommer de med den gamla vanliga visan: Ja, men han har ju sina problem. De borde ta i med hårdare tag, för tydligen behöver han det...
Lite senare! Har nu pratat med personalen och äntligen är det någon som har förklarat för mig varför personalen inte gör så mycket. Det är chefen för västermalm som bestämmer vad som ska och inte ska göras. Personalen kan inte tycka till nånting om det. Bara föra vidare vad jag har sagt till chefen. Men blir så förbannad över att allt går så jäkla långsamt och segt. Kan de inte fatta att det inte kan fortsätta så här i längden. Har bestämt mig nu iaf för att bosätta mig hemma i hökarängen hon mamma, syrrorna och katterna. Pappa kommer hem nu också snart. På Fredag och då ska vi sätta oss ner och diskutera hur vi ska göra med allt det här. Det är ju inte bra helt enkellt.
Ska som sagt iaf bli skönt att komma hem till Hökis och byta lite miljö ett tag.. Komma bort från allt.
Åhh, det är bara så frustrerande eftersom det här förstör hela min vardag. De som känner mig har säkert märkt att jag har haft kort stubin och vara allmänt depig. Sorry till er säger jag här. Inte meningen att det ska komma ut över er. Bara så himla svårt att hålla skenet uppe. Känns som om jag inte orkar nåt längre och jag tappar alla saker som jag egentligen har lyckats med. Jag hamnar på ruta ett igen. Och  åter igen!
faan, ibland är det bra skönt att klaga=)
//Marielle

Vecka 24

Veckans träningschema

Måndag: Promenad 30 min

Tisdag: Orbitrek 30 min med intervaller

Onsdag: Orbitrek 15 min

Torsdag: Orbitrek 30 min med intervaller

Fredag: Vilodag

Lördag: Orbitrek 15 min

Söndag: Vilodag

Och den här veckan är det Sandra Bullock som står för veckans motivationsbild. Och det för att hon är väldigt vacker, bra skådespelerska och för att hon påminner om min kompis Emeli




En bra dag!

Idag har det varit en bra dag. Har gjort ganska mycket endå. Tvättat, inte så kul men skönt att få det gjort.
Sedan åkte jag och en personal från boendet till hötorget och skulle ju då gå till en butik som har ädelstenar och kristaller, men det var stängt=(

Så vi gick istället och tittade på loppisen vid hötorget och där fanns det ett stånd som hade just ädelstenar och kristaller.
Kan man ha sån tur? Tydligen kan man det och jag köpte följande:

Den här stenen/kristallen heter Citrin, nedan kommer en beskrivning om den.
Kallas Citrin elle solstenen
Citrinen sägs innehålla rent solljus och kan inte absorbera negativitet.
Bland annat effektiv mot ryggsmärtor, hudproblem, allergier och depressionsjukdomar eller fobier.
Kan även vara lönande att förvara en citrin bland dina lönekvitton och en bland dina kontoutdrag.
( sen om man vill tro på detta så är det ens eget val)



Bergkristall
En ganska rolig forntida fakta om den här stenen är att de trodde att Herkules tappade sanningens kristall från gudaberget Olympen och den splittrades till de miljoner bitar av bergkristall som vi kan finna idag. Därför kan en person som använder bergkristall aldrig ljuga.
Ett fat med små klara bergkristaller på din arbetsplats eller hemma håller energin frisk och människor optimistiska.
Det förvandlar också all  negativitet till positiva tankar.




Karneol
Ökar din kroppsliga energi.
Denna sten motverkar beroenden av alla de slag, särskilt problem med mat som kan vara kopplade till en dålig självkänsla.
Karneol för med sig välstånd och lycka till hemmet och familjen. Den underlättar beslutfattande och alla former av handel, lägg en karneol i en fönsterkarm på husets framsida om du tänker sälja det.


Sen var det två andra stenar/ kristaller som jag inte vet vad de heter. Men ska försöka ta reda på det vid ett senare tillfälle.


Sedan köpte jag även vid ett annat stånd det här halsbandet som jag kommer att ta sönder och göra mitt eget.
Gillar speciellt hänget.
 
Och så här såg glada jag ut idag. (andra bilden har jag mina nya solglasögon på mig. Halsbandet som jag har på mig har jag gjort själv.

Så med dessa fina bilder får jag tacka för en bra dag!
//Marielle

Söndag 8 Juni 08

Idag är mina planer följande. Sätta på en tvätt innan jag åker iväg till en butik med ädelstenar och kristaller.
Sen så kommer jag inte att göra så mycket mer. Har ingen ork för att göra nåt annat. Det bara är så att det känns tungt just nu. Men förhoppningsvis så kommer det att bli bättre snart.. Just nu måste jag bara försöka intala mig att det är helt ok att inte ha ork till saker, det finns ju endå en orsak till det. Depression heter det och jag är öppen för att prata om det.
Det är nog faktiskt vanligare än vad man tror. Fast när man mår dåligt så är det lätt att tänka att man är den enda som lider av det..Det vänder inte till det bättre på ett dygn, även om man önskade att det gjorde det..
Imorgon så har jag planerat också att gå promenad med Misa. Får se hur det går.. Känns bara så jäkla motigt nu med allt möjligt. Men speciellt med de "hjälpmänniskorna" som hjälper, som i mitt fall människor som har Aspergers syndrom. Men man måste endå gå på dessa möten och annat för annars kan man ju inte få någon hjälp..
Men just nu känner jag bara för att skita i alla dessa "hjälpmänniskor" men nej det kan jag inte för då får man väl vänta i typ 100 år till innan man får hjälpen igen.. Det är bara så jävla tragiskt att det ska fungera så här långsamt att få hjälp.
Tog ju som sagt jätte lång tid innan jag hittade min nuvarande bostad. Ett gruppboende för personer med Asperger.
Och samma sak med min praktikplats. Aja, nu måste jag gå..
För både mig själv och andra som mår dåligt.. Ge inte upp hoppet!!
//Marielle

Den 7 Juni

Här kommer min lista för dagen tre bra saker jag har gjort

1. Lyckades hålla mig på ganska bra humör trots en väldigt jobbig natt.

2. Hyrde film med personalen istället för att bara sitta inne hos mig.

3. Åt lite godis, men lät det inte gå överstyr.

That´s it!

Nu får det fan vara nog... Ingen sömn inatt heller. Antingen är det av mig själv eller min granne. I det här fallet var det min granne. Blir så jävla trött på det här.. Allting kretsar inte runt honom, men det blir så endå. Mådde hyffsatt bra igår och hade till och med bestämt med några kompisar om att gå ut som ikväll. Och nu mår jag skitdåligt. Trött och nedstämd.
Ska göra mycket för att jag ska komma ut ikväll. Kommer nog sitta inne på dagen också.

Har ringt och sagt till Personalen nu iaf och sagt att jag vill sätta mig ner och prata med min granne. Riktigt skälla på honom ska jag göra. Har varit alldeles för snäll tidigare......Men nu blir det andra bullar!!!
Nej, men allvarligt. Nu känner jag att det får vara nog. Han är inte den ende som försöker leva sitt liv..

Nu känner jag mig något bättre efter att ha pratat med Bine på telefon. Vi kan då vara lika ibland gumman=)

Kommer att uppdatera om hur allting har gått med min granne och samtalet och allt lite senare.

//Marielle


Den 6 Juni

Det här är dagens planeringslista!
Jobba
Träna, förmodligen gå en lång promenad.
 Handla mat och lite småsaker på Åhlens.

Tre bra saker!

Här kommer dagens lista för mina tre bra saker som jag har gjort.


1. Jobbat( har inte varit så motiverande att gå iväg senaste tiden så därför är det bra)

2. Tränat och gjorde det hela 30 min. Härligt nu en man igång igen...

3. Köpte bara det nödvändigaste, trots att jag hittade andra saker jag gärna ville ha( minus kjolen) fast den var ju faktiskt på REA... Sådeså...


En helt vanlig dag!

Idag har jag först tagit det lugnt. Gick ut en stund innan jobbet och satte mig i solen för att gå igenom posten. Fick några pärlor som jag hade beställt på internet


Men innan jag kan börja skapa saker med dem så måste jag vänta in ennu en beställning med smycketillbehör.
Läste lite i Glamour som jag även fick på posten idag.
Var iväg till jobbet kl 15:00 och de var helt kaos ute i butiken. Alla letar efter studentpresent i sista minuten samtidigt.
Det var även två personal som var sjuka så det gjorde det ju inte bättre. Hade fullt upp hela tiden bakom i lagret med att packa upp nya varor. Han med två kartonger idag(själv) på två timmar. Det tycker jag själv var ganska bra, och Chefen verkade gilla mitt tempo också =)

Efter jobbet gick jag och tittade lite i affärer och hittade en kjol, som jag inte kan komma i en(skäms) men det är något jag kommer att sträva mot.
Det här investerade jag idag!

Kjol: 99 kr
BH: 399 kr
Mjukisbrallor: 199 kr



Så har plånboken blivit ennu lite tunnare.

Nej, nu ska man ta och träna lite på min Orbitrek
Ett sånt där falskt leende har man ju också förstås.


Gårdagen!

Hann inte blogga något igår. Var på ett trist möte först, men senare på kvällen åkte jag med min kompis Bine och några till här från mitt boende till Frihamnen och var publik för ett musikunderhållningsprogram som kommer att dyka upp senare på kanal 5. (vet inte exakt när) Musikmaskinen hette det. Det var mycket roligt, men man fick lite kramp i rumpan av att ha suttit fyra timmar i sträck. Vi slog tydligen nåt slags rekord i att vara inne i en studio så många timmar isträck. Jaja, nånting ska man väl slå rekord i. Det var bra artister där också som: Amy Diamond, Magnus Carlsson, Jenny( Velvet) och Tobbe trollkarl.. Tobbe var defenitivt roligast.
Så otroligt varmt det var också så det var väldigt uppskattat att man bjöd på glas som kunde svalka en.
De bjöd även på vatten i flaska som var så där härligt halvljumet. Men för att sammanfatta så var det en väldigt rolig och lyckad kväll. Vill gärna komma tillbaka so publik, men kommer nog att vänta några avsnitt så att det kanske flyter på bättre nästa gång. Ska försöka titta upp andra program som man kan vara publik till.

Om en timme ska jag springa iväg till jobbet, men tills dess tar jag det bara lugnt. Kanske ska man gå ut och sätta sig lite i solen...


Den 5 Juni 08

  •   Dagens planering!

  • Jobba mellan kl 15:00 till 17:00
  • Träna enligt chemat


Gråter

Fan gråter för allt möjligt just nu.. Vet inte vad det är med mig.. Pratade nyss med min käre kompis Emeli som bor i schweiz med sin kille. Saknar henne så mycket och speciellt nu.. Någon att kunna prata med som verkligen förstår en.. Kom att tänka på hur trevligt vi hade det på Valborg sist hon var hemma. Emeli jag och Bine... Vad kul vi hade..

Bra ordspråk om vänskap som jag hittade på internet.


Äkta vänner är som ädelstenar
värdefulla men sällsynta;
falska vänner är som höstens löv
granna men blåser bort med första vinddrag

Enda sättet att få en vän
är att vara en.


Vänskap kan inte köpas för pengar.


Vänskap är så fint som den här bilden!
image29



Ändrade planer

  • Stryker min lista för dagen.  Och här kommer en ny.

  • Gå till serafen och göra prover.(kanske)
  • Städa framförallt
  • Träna enligt veckans chema

Mår inte så bra idag på grund av gårdagen som var väldigt intensiv och fick inte en blund inatt heller.
Om jag inte hade haft mina vänner som lyssnar på mig när jag har det jobbigt, så vet jag inte vad jag skulle göra.
Mådde mycket bättre igår efter ett samtal med min kära kompis Bine...


Tisdag 3 Juni 08

  • Tvätta på morgonen mellan kl 9:00 till 14:00
  • Städa
  • Möjligtvis gå till serafen och göra prover
  • Träna, enligt veckans chema
  • Ringa en kompis
  • Stämma träff med en kompis
  • Handla mat, tyvärr ingen roligare shopping


2 Juni 08

  1. Vågade säga vad jag tyckte i en jobbig situation .
  2. Erkände mitt fel eller misstag
  3. Höll i slutändan humöret uppe, trots viss svårighet

Ja, jag kan ju säga att alla de här punkterna handlar om en viss händelse idag.. Har inte hunnit eller orkat med så mycket annat. Det tog välligt mycket på mina krafter.


 


Chema vecka 23

Måndag: Promenad 15 min

Tisdag: Orbitrek( intervall) 15 min

Onsdag: Promenad 15 min

Torsdag: Orbitrek(intervall) 15 min

Fredag: Promenad 15 min

Lördag: Vilodag

Söndag: Vilodag


Veckans motivationsbild!
Jennifer Aniston: Tittar väldigt mycket på vänner nu, så därför.
image28


Design by Marielle

Här kommer lite bilder på tidigare smycken jag har gjort.

Knythalsband



Halsband



Armband


Örhängen


Ringar

Gjort fel!!!

Med gråten i halsen skriver jag dessa rader.
Så har man gjort fel... I min förra blogg så råkade jag nämna några namn som jag inte borde ha gjort.. Men det är borta nu och jag har lärt mig av mitt misstag.. Så nu vet ni det när ni läser det... Nämner som sagt inga namn...

Vet att jag har mina brister och fel, men det är inget jag kan ändra på på en dag...
Så nu får man bara försöka att kämpa vidare.. Vet inte hur, men förhoppningsvis så kommer jag att komma på en lösning...

Just nu sitter jag bara och väntar på att en person ska komma och prata med mig...

Känner bara att när den personen kom till mig och berättade det här att de hade varit inne på min blogg och sett detta. Då kände jag att , jaha, varför var just ni inne på min blogg?????  För att kontrollera mig eller... Vad gjorde ni annars där??? Och jag hade facktiskt ingen aning om dessa regler och det var facktiskt ingen som berättade eller förklarade detta för mig.. Fick bara för mig att det var någon regel som detta företag hade... Hur skulle jag kunna veta det?? Och jag gillar inte när man pratar nedlåtande till mig. Det är det värsta jag vet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0