Tack för energin...

Det här är det jag kan tacka er för.. När jag blir irriterad på er och på allt så får jag åtminstone energi, så tack för det :)

Idag gick den energin åt till att städa lägenheten :)Tränat har jag gjort också.

Imorrn får ni komma med nåt annat som jag kan bli irriterad över och få lite energi till att ta mig iväg till skolan.
Eller varför inte redan ikväll, så jag kommer igång och pluggar ;)

Hej svejs!

Miss Li

Idag får Miss Li uttrycka vad jag känner just nu..

Hjärtlös...

Så jävla hjärtlös- orkar inte längre...


Time to move on...

Nu har jag verkligen fått bekräftat på att de tankar som jag haft och funderat på verkligen är det rätta.
Det är dags  att tacka för mig , flytta från V-malm och ge platsen åt någon annan som behöver den mer än jag..
Jag orkar inte mer nu längre, visst det kommer ta tid att hitta lägenhet osv, men nu har jag verkligen bestämt mig och känner djupt inom mig att det är alldeles rätt beslut.
Först och främst känner jag att det är bäst för mig själv, men även för andra runt omkring mig..
I skolan i måndags pratade vi om Etik och Etiska val som man gör, dvs tänker inte bara på vilka konsekvenser det blir för en själv i ens handlande utan även hur det kan påverka andra runt omkring en.
Vilket är något som jag tycker att ni och du skulle ha tänkt på innan ni agerade.. ( ni vet vilka ni är)
Känns skönt i alla fall att äntligen säkert veta vad jag vill och vad jag tror kommer att bli bäst.
Det enda jag vet är att jag inte orkar med att bo här längre.
Nu när jag nästan inte har några stödinsatser alls så kan jag ibland känna mig så bortglömd, vilket jag vet att jag inte förtjänar.
Sättet ni ibland pratar med en och hur ni agerar i vissa fall, ibland känner jag mig nästan mognare än er när det gäller hur man beter sig och kan visa empati.
Tro nu inte att jag på något sätt inte uppskattar de glada stunder och dagar vi ändå haft tillsammans, dem har varit mycket trevliga, men de mindre bra överväger de bra och jag orkar helt enkelt inte mer.
Just nu fokuserar jag på att göra saker som jag tycker är roligt och gör mig glad,  med personer som gör mig glad och finns där för mig,  hur bra eller dåligt jag än mår.


Firande!

Nyligen hemkommen från en mysig utekväll på resturang med tjejerna mina :)
Kvällens hedersgäst var Madde som fyllde år, och vi var nog alla glada över att den "goda" servitrisen jobbade ikväll. Även roligt att hon kom ihåg oss från första gången vi var där när hon jobbade.
Veckan har känts lång och tröttsam, " hm, känns som att man hört dem orden förr..." Ingen skola, men jobb i tis med 19 av 20 barn och personalbrist... Medans girlsen gick vidare efter greken till Berns, så åkte jag hem för att kurera mig ett tag till. Likaså gjorde Bine. Imorgon blir det plugg och melodifestivalen- bra mix vaa ;)

Haunted..

Kommer jag alltid att känna så här?? Jag önskar bara att jag kunde radera hela den perioden av mitt liv.. Att jag aldrig den natten skulle ha skickat sms:en till dig, jag visste ju endå innerst inne att jag inte skulle få tillbaka det som jag hoppades på.. Och då menar jag inte i känslor, utan bekräftelse, respekt och svar på mina tankar och åsikter. Det var det enda som det handlade om för mig.. Inte mina känslor för nån... Och vad ledde det till? Inget gott, och jag kommer aldrig att förstå hur du tänkte.. Lappen som du skrev har jag fortfarande kvar, vet inte varför. Ilskan och besvikelsen över hur du och de andra hanterade situationen kommer jag aldrig heller riktigt att släppa. 
Hur både du och de andra kunde förvränga situationen så pass mycket, hur mycket jag än försökte förklara att det inte var så. Att ni tänkte att jag nog var så pass svag i mig själv att jag inte skulle klara av ett sådant nederlag.. Faan, vad arg jag blir!!!

RSS 2.0