The days that have gone by!

Hej alla!
Nu har det varit lite att göra igen de senaste dagarna, varav orsaken till att jag inte skrivit på ett tag..
Tänkte börja med att berätta om min fredag.

Fredag
I fredags så var jag på jobbet och alla barnen hade verkligen fredag-helg känslan i sig då de sprang runt som galningar. De blev dock lite väl ivriga av sig ibland och småbarnen blev lite skärrade och började att gråta.
Hehe, så det kan gå.. På vägen hem blev det ingen promenad över västerbron, Agneta hann smita iväg före mig och jag blev plötsligt lat och kände av att det var fredag ;)
Till kvällen var det bokat på Grekisk resturang för att fira Jessie som i Torsdags fyllde 26 år. Välkommen in i klubben :). Det var jag, Jessie, Madde och LT som bildade detta härliga tjejgäng för kvällen och jag måste säga att vi hade det väldigt trevligt. Vi satt och pratade på resturangen från kl 19 till ca 23 eller nåt. Kanske en anigens senare :) Det är så himla trevligt att ha så fina vänninor att prata med.



Lördag
Klockan 09:00 var jag på plats i Klara Kyrka och det var ett stort hav av körmedlemmar i kyrkan...
Var lite rädd ett tag att jag inte skulle hitta mina körkompisar, men det gjorde jag ganska snabbt.
Vi övade och övade och det var en helt otrolig känsla, att sjunga så många tillsammans och det är ganska häftigt att det blev så bra som det blev när man tänker på att det var första gången vi alla ca 300 körsångare övade tillsammans, och med orkestern också. Första föreställningen började kl 13 och den höll på enda till kl var 14:30 då det bara var en halvtimme innan nästa föreställning skulle börja. Lång tid, jag vet.. Men det var inget som man tänkte på just då i stunden.. Det var en så otroligt häftig upplevelse, Ola Salo och familj satt på första parkett och tiden bara gick=) Vi sjöng några av Ola Salos verk som han skrev när han gick på musikhögskolan tror jag det var. Mycket roligt att sjunga, och man kunde aldrig föreställa sig att det skulle bli och låta så " maffigt" som Ola beskrev det.. Jag fick hans autograf och gick sedan hem trött, men otroligt nöjd och glad.


Söndag
Söndag betydde att det var dags att åka till Boda Borg i Oxelösund med V-malm och ett annat boende inom frösunda. Boda Borg är som ett slags "fångarna på fortet" om man ska försöka beskriva det. Det finns olika banor med ca tre rum som i varje rum har något som man ska lösa, både kluriga lösningar och fysiskt ansträngande. När man löst det man ska i ett rum som får man grönt och får fortsätta till nästa. Men om man tar för lång tid på sig eller gör något fel så får man rött och får då börja om från början. Vilket kan vara riktigt irriterande då man har lyckats komma så långt som till sista rummet. Men om man är listig och har klarat även sista rummet så får man en stämpel som bevis på att man klarat banan. Det var lika roligt som för några år sen när jag var på Boda Borg med familjen, fast det var på ett annat ställe i småland. Vi hade otroligt roligt och sprang hit och dit som galningar och man kan verkligen säga att barnet i en kom fram =)
Men så trötta vi var när vi satt i bilen på väg hem.. LT, vet inte om du märkte att jag var lite "borta" när du ringde, hehe.. Eller du kanske var för upptagen med att tänka på någon annan ;)
Måndag
Jag hade ingen bra start på dagen, men det tog igen sig då jag åkte med min kontaktperson från misa till en skola i Ektorp, Nacka som kanske skulle passa mig. Jag var intresserad av att veta mer om deras Barn och Fritid program, och det blev mycket positivt. Tror faktiskt att det skulle passa mig =) Så jag kommer att söka in till det, och då kommer jag att börja plugga direkt efter jag kommer hem från S-Afrika som för övrigt också nu är bestämt att det blir av.. Så jag hoppas verkligen att jag blir antagen..
Kvällen var lugn och mysig med tvtittande...

Tisdag
Idag är det tisdag och jag är ledig... Har nästan glömt bort hur det är att vara ledig. Vad gör man?
Inget... ahhh, skönt!!!!
//Kram


Bra, men jobbigt ibland...

Ja, just nu känner jag mig lite kluven, känner både att det är bra nu för att jag är frisk igen och så. Men det börjar kännas lite nu av det här med att ställa om mellan praktik och plugg. Det fungerar ju, så det är inte det som är problemet, men det känns nästan som att när man precis har kommit in i plugg och kören igen så måste jag direkt förbereda för följande dag när jag ska jobba.. Och det kan kännas  lite jobbigt i vissa perioder.
Idag har jag som sagt jobbat, och hade inte så mycket koll i början på alla nya ändringar som gjorts under tiden jag varit borta. Men det blev bättre och jag snappade upp dem ganska snabbt. Jag läste för de stora barnen idag, och det gick helt ok. Jag hade redan bestämt en bok från början, har märkt att det är bäst att göra så. Annars blir det alldeles för mycket tjaffs. Det var en lång bok, men de var duktiga och höll ut halva iaf. Men en liten flicka ville fortsätta att läsa så det gjorde jag :) Jag har läst väldigt mycket idag.. Och jag höll nästan på att få en jobbig hostatack ett tag, men som tur var så klarade jag mig.
Angående kören så var jag ju på övningen i tisdags och det gick ok. Det är en hel del som jag har missat, men ska vara med iaf på lördag då det är Fredskonsert i St: Clara kyrka med 500 korister. Och jag har ingen som kommer och tittar, haha. Men jag får skylla mig själv då jag inte beställt några biljetter..
Men det ser jag väldigt mycket fram emot iaf och det kommer att bli häftigt...
Imorn är det plugget igen, nu ska jag upp till plan två här på V-malm och äta middag.
Snart är det Halloween ;)

You´re the big star!

Yes I am.. Hehe, nej men skämt åsido. Dem orden fick jag från min englärare idag och jag måste ju erkänna att det kändes ganska bra.. Fast jag skämdes lite precis när han sa det, för andra i klassen hörde det också.
Men, men som så många säkert kommer att säga åt mig så ska jag bara försöka att suga åt mig dem...
Deniz var inte i skolan idag, jag som har varit borta och sjuk i en hel vecka hade sett fram emot att shabbla loss med henne :) Men, du kanske ligger hemma och sjuk, stackare..
Ikväll ska jag promenera till kören, On my own from now on!

Inte lönt att sitta och leta efter mig, för jag e inte med :(
Puss & Kram, skumbanan ;)

Ett steg i rätt riktning!

Hej alla!
Nu har jag precis kommit hem från ett mycket bra möte med min kontaktperson från Misa och min studievägledare. Vi har har suttit och luskat i var det kan finnas en bra barnskötarutbildning som passar mig, med rätt studietakt och allt vad det heter. Och nu känns det faktiskt som att vi har kommit en bit på vägen. Vi har hittat några alternativ/skolor som kanske skulle passa mig, och som vi ska kontakta.
Jag har ju tidigare berättat att det känts lite  motigt nu den senaste tiden, men efter detta möte och det möte som jag hade med min kontaktperson här på boendet i förra veckan så börjar det klarna lite igen. Skönt!!!
Nu måste jag bara ta mig i kragen och ta tag i mina nuvarande studier igen. Erkänner själv att jag nog varit lite för lat på sistone..
Hoppas ni får en bra måndag!
//Kram

Just dance your troubles away!

Jag lyssnar på "The voice" och städar och dansar loss här hemma. Jag försöker inbilla mig att jag på det sättet kommer att bli både frisk och glad då ;)
Så på med dansskorna alla!

Bild hittad på nätet..

Lost?!:(

Vet inte riktigt vad det är för nåt, kanske är det bara förkylningen som drar ner mig i de mörka hålorna men jag har känt att det är lite tungt just nu de senaste veckorna. Det känns lite som att jag har tappat bort mig själv och vad jag gör, vad jag vill göra, vad jag kan göra. Jag har varit hemma och förkyld nu hela veckan och det är säkert ett av anledningarna till att känner som jag känner just nu. Jag går till skolan två gånger i veckan, jag praktiserar två gånger i veckan, har möten och försöker däremellan att träffa mina kompisar som mycket jag kan. Men det känns just nu som att allt bara går som på räls, det går av sig självt. Men jag kan inte riktigt uppskatta det, om ni förstår vad jag menar. Eller det känns rättare sagt som att jag inte hinner uppskatta det.
Jag tänker på framtiden, kommer jag att kunna flytta härifrån som jag drömmer om nu. Skulle jag klara av det?
Jag kommer ihåg när jag hade sökt till folkhögskolan i Jönköping och rektorn ringde till mig. Hon sa" det står här i dina papper att du sökt till individuell linje, men vet du om att det finns en Aspergerklass här?" Ja, sa jag. "Ok, men du är inte intresserad av den?" Nej, det är jag inte.
 Jag valde att inte söka till Aspergerklassen därför att jag inte ville hamna i ett fack, som jag då så starkt kände att det var. Och det gör jag fortfarande på ett sätt..
Missförstå mig inte, jag tycker det är jätte bra att det verkligen finns såna saker som aspergerklasser och boendestöd som tex Frösunda. Men jag tror nog att det aldrig har varit något för mig, inte innerst inne iaf.
Vad jag inte gillade med aspergerklassen i Jönköping var att jag fick en sån känsla av att "de" var så avskärmade från resten av skolan. Jag bodde i en vanlig korridor, men de som gick i As-klassen bodde i ett litet rött hus, lite avskilt så där. "Den röda stugan där aspergerklassen bor" Nejj, det gillar jag inte riktigt.
Jag ångrar inte att jag tackade nej till att gå i as-klassen, och jag ångrar inte heller att jag tog lägenheten här på V-malm, men jag börjar nog tro att jag kanske snart har hämtat det som jag behöver här för att ta nästa steg.
Och det skrämmer mig lite..
Kommer jag då att tappa kontakten med alla snälla och trevliga människor som jag träffat genom det här stället?
Kommer jag kunna fortsätta ha kontakt med några? eller skulle det inte funka?
Jag har så många funderingar som snurrar runt i mitt huvud just nu...
I want to be found!

Feber eller inte...

Det är frågan... Ja, gud jag har haft en så fullspäckad helg som man bara kan ha.. Är så himla slut och tror till och med att jag kan ha dragit på mig en förkylning igen. I KNOW!!!!
I fredags var jag som sagt bjuden på en middag på kvällen och det var jätte trevligt :) Sen på lördagen så träffade jag på förmiddagen min syrra Linda och hennes David för en lunchträff, som var väldigt trevlig. Vi gick och promenerade i Kronobergsparken,men David ville bara sätta sig ner på en bänk hela tiden.. den latmasken.hehe.


Efter det så gick jag hem och tittade på " Paris Hiltons, my new BFF" kan bara inte låta bli att ha sett det nån gång iaf. Och jag kan inte nog säga hur falska alla är. Jag menar, finns det egentligen nån i den serien som är ärligt seriös?? Det skulle förvånna mig. Aja, nu har man sett det iaf, och det är ju lite underhållande att titta på så där en lördag när man inte har nåt annat roligt för sig.
Sen gick jag för att träffa Jessica för att gå hem till Madde, som jag har upptäckt precis nu att vi bor ganska nära varandra :) Var några år sen jag träffade Madde senast och hon är en "gammal" klasskompis till Jessica.
Hemma hos Madde var det trevligt och vi snackade tjejsnack om killar och diverse saker..
Linda( mer känd som LT numera) kom senare och vi började bli klara för att åka in till staden..
Vi var på Golden Hits, det var tänkt från början att vi skulle dit för att träffa upp Bine som skulle vara där med sina arbetskamrater, men när vi redan var inne och jag försökte få tag på henne så sa hon sedan att hon tyvärr inte kom in:( BUhh, vad dåligt, det är ju bara ett år som det handlar om.. Plus att hennes sällskap var över 25..
Och det var då inte nån som kollade på mitt eller våra leg?! Aja, skojsigt hade vi iaf och Bine och hennes gäng gick till ett annat ställe istället. Men vi, Jag, Jessica, Linda och Madde dansade loss där inne på Golden och Madde träffade även på en godbit;) så hon försvann efter ett tag..

I kön på väg in..


Inne..        En kille som vågade upp på plattformen och dansa..



Ja, många härliga bilder..
På söndagen skulle jag egentligen ha varit i Kyrkan kl 9:30 för övning innan mässan kl 11, men jag kom inte hem förens kl var halv 5 och kom inte i säng förens kl var 5, så jag slopade den idén ganska snabbt. Skickade iväg ett sms till Emelie och sa att jag inte skulle komma, var trött och dessutom så hade jag skrikit eller sjungit för högt under nattens gång så jag hade fått ont i halsen. Men jag och Linda begav oss till Kropp & själ mässan i Solna på eftermiddagen och det första vi gjorde när vi kom dit var att sätta oss ner för o äta. Haha, tyvärr måste jag säga att jag blev lite besviken på mässan, eller det var iaf inget för mig och jag/vi var alldeles för trötta egentligen och skulle ha behövt söndagen till att ta igen sig på. Det kände jag verkligen igår, för jag var helt slut fortfarande och till kvällen frös jag GALET mycket. Kanske att jag hade feber?? Men det blev något bättre efter en Alvedon, och en äkta tjejfilm skadar inte heller :) Jag och flera på boendet såg " En Shopaholics bekännelser" som jag har lånat av en kompis. Har sett den på bio tidigare och jag tycker den är mycket rolig och charmig. Måste bara säga att det är väldigt roligt när en kille kan erkänna att den gillar tjejfilmer. Det gillar vi:)
Idag mår jag sådär.. Tror ej att jag orkar gå till skolan..
Ett långt inlägg, men som sagt mycket som hänt...
Ta hand om er!
//Kram




Ganska skönt jobb va???

Ja, inte skulle jag klaga om jag hade ett sådans slapparjobb.. Sitta inne på kontoret och snacka, fotboll, eller diverse saker ni snackar om. Och dessutom att man har fått låna en digitalbox för att kunna se på kvällens match.
Jobb?? Ja, vissa kallar det det..

Magic or what?!

Igår jobbade jag och jag och Madde begav oss åter igen till Bibblan med fyra barn. Det gick väldigt bra, de skötte sig på bibblan och var så duktiga när de fick gå en lång sträcka. Eller rättare sagt, mina ungar som jag hade på varsin sida som är 2 och 3 år fick springa, för Madde flög iväg där framme med barnvagnen. Vi skrek: Efter dem!, hehe, de hade spring i benen kan jag säga. Sen eftersom de var så få barn idag så åt vi lunch alla tillsammans, både stora och små barn. Väldigt god mat, Gun you´re the best..
När jag gick hem fick jag sällskap av Agneta och vi promenarade hem hit till V-malm. Jag skulle lämna ett papper till henne och då passade jag på att visa henne runt lite :)
Sen städade jag lite grann, men jag fick strax stressa vidare igen då jag skulle åka och träffa Johanna, Anna och Lina. När jag satt på t-banan så pratade jag med LT i telefonen och jag visste inte var hon var, och så efter ett tag så tittar jag upp. Och vem om inte  är det som jag ser stå där precis framför mig, Jo Linda, hehe. Jag säger till Linda i telefonen att hon ska vända sig om, vaddå, säger hon, e du här eller?. Vänd dig om säger jag igen och hon svarar " skämtar du eller? . Sen såg hon mig och vi bägge två tyckte att det var en mycket märklig händelse :) Efter denna märkliga situation så sa jag hej då till Linda och gick av vid Gullmars där jag skulle träffa tjejerna. När jag mötte tjejerna vid Gullmars så blev jag väldigt ckockad då jag såg att även en annan gammal klasskompis skulle med hem till Johanna och äta midag. Det började nästan likna en klassåterträff, haha
Middagen var god och sjöng lite singstar för att värma upp inför ikväll då jag ska till Golden Hits. 
Sen kan man ju inte komma undan med lite DRAMA också...
Idag kommer syrran, Linda hit med sin David och vi ska käka lunch ihop. Ha så mycket familjeträff som det bara går, hehe. Sen ska jag nog på middag hos Madde(Inte från jobbet) och äta middag med henne och Jessie innan vi möter upp LT för att gå till Golden Hits och möta upp Bine där med sina arbetskamrater :)
Det ser ut att bli en rolig dag och kväll!
Hoppas ni har en rolig lördag framför er med.
//Kram

Stängda dörrar, Blääää

Nu ska jag börja igen med att öppna min mun och dessa ord liksom bara rinner ur mig..
Kom precis hem från en otroligt rolig spontan fika/ shopping på stan med min urgulliga klasskompis Deniz och jag kom på att ju filmen här hemma på V-malm började visas för ca en 20 min sen, men jag tänkte att det kanske inte gör något om man bara kan komma in lite tyst och sätta sig endå. När jag kommer hem och går in uppvägen(där filmen visas) så har de stängt dörrarna till soffhörnan och jag får helt enkelt gå ner till mig och sätta mig.
Missförstå mig inte nu, jag respekterar deras regler och följer dem jämt till punkt och pricka, men det är just sånna här saker som jag stör mig på och gör att jag inte vill bo här längre, är att det ska behöva finnas sånna här regler. Den här regeln blev till för att folk kom och gick för mycket under filmen gång, vilket kan vara väldigt störande för de som sitter lugnt och stilla och tittar hela tiden. Det förstår jag, men jag tycker bara att det är tråkigt att det ska behöva gå så långt att man måste visa så skarpa signaler, att nej, dörren är stängd, du kom försent och får skylla dig själv. Jag tycker inte att man ska behöva stänga dörren sådär, utan det ska personerna respektera och förstå själva. Är det någon som sticker ut och inte följer reglerna så drabbas alla andra..
Jag menar, är det vuxna eller tonåringar som vi har att göra med???
Så nu sitter jag här nere, lite irriterad men endå glad för jag har haft en sjukt rolig dag och imorn ska jag till barnen och LEKA :)
Nu till en annan sak, det här med att vara barnslig och  omogen tycker jag är två helt olika saker.
Man är omogen när man tex dömer någon utifrån dens bakgrund, hudfärg eller kläder/ stil.
Man är barnsligt vuxen om man verkligen vågar vara sig själv och släppa loss. Inte vara rädd för att göra bort sig och ha sitt barnasinne kvar. Det är att vara barnslig och mogen...  Heheh, skit va mycket grejjor som ploppa opp i huvet nu, kan jag tacka Deniz för ;) Roligt när man träffar på människor som det bara flyter på bra från första stund, gud vi snacka stolarna av oss ( plus ett glas vatten :)) haha.
Nä, nu ska jag förhoppningsvis snacka stolen av mig igen med en annan fin vän( om jag nu får tag på henne :))
//Kram

Crazy day!!!!

Pust och stön säger jag bara, vilken jäkla dag det har varit idag. Non stop..
Först åkte jag till rosenlund för samtal, efter det direkt till praktiken och där var det full rulle kan jag tala om.
En fotograf var där och höll precis på att fota alla barnen. En i taget, vilket tog sin lilla tid och sen efter lunchen kom tre av våra gamla barn som nu går i sexårsverksamheten och hälsade på. Väldigt roligt att se dem igen, och gud vad de har vuxit. Som sagt, full rulle och jag, Madde och Gun tog sällskap till Hornstull där jag och Madde åkte vidare själva med 4ans buss och gick av hos mig. Madde skulle in till en "Asian Market" som ligger precis vid mig.
Jag har inte lyckats titta in där än, men idag skulle det ändras på. Jag och Madde gick in där, för hon skulle köpa bläckfisk som hennes son älskar. Dock inte jag, tycker det är för segt för min smak.
Men jag hittade ett paket nudlar som fångade mitt intresse, nudlar med "Minced pork Tom yam flavour" Den thailändska Tom Yam soppan som jag älskar, fast jag hade egentligen velat ha Tom Yam Con, med räkor alltså.
Men jag orkade inte leta runt, så det fick duga med pork.
Inte så rolig info kanske, but that´s my life.Hahaha.
 Så här är då mitt första köp på "Asian Market"



Sedan frågade jag om de hade den goda frukten "Pomelo", men de hade de inte inne just nu tyvärr. Hon var jätte gullig som jag fråga och hon sa " den är så god" mm, sa jag, det är jätte gott, och så nämde jag att jag bott i Thailand också. När vi skulle gå så kunde jag bara inte låta bli att säga "Sawadee Kha" och hon log och hälsade tillbaka :)  Kommer med uppdatering sen om nudlarna.
//Kram


På promenad en måndagskväll!



Några regniga dagar i Hökarängen!

I bildform..

                                 Söta Flisan


Some updates!

Ja, i lördags var det då som jag senast skrev en lång men otroligt rolig dag.
Jag var i centralen kl halv ett och träffade Becky. Becky som jag inte träffat på säkert 5-6 år.
Men vi kände igen varandra och det var såå kul att träffas igen. Först visste jag inte om jag skulle prata engelska eller svenska med henne, men det bara föll sig naturligt in och vi pratade till en början eng. Efter ett tag bytte vi och pratade svenska ett tag, sen tillbaka igen, haha.
Vet inte varför vi gjorde så, det bara flöt på och blev så :)
Vi gick och åt lunch, på Coffi såklart.. Sen åkte vi till stadsbiblioteket för att Becky ville låna en dator för att kolla sin mejl. Medans hon kollade mejlen så spatserade jag runt och lyckades hitta några intressanta böcker om pedagogik som jag ögnade igenom.
Chaplin ringde och sa att hon kanske kunde möta upp oss lite senare. Jag och Becky åkte vidare till Gallerian och delade på en mycket god brownie där. Jag pratade med Chaplin om att gå på bio och hon och hennes brorsa var intresserade. Men tyvärr skulle inte Becky hinna med någon bio då hon behövde åka "hem" och packa då hon skulle åka hem till Småland på söndagsmorgonen.
Vi träffade Chaplin och hennes bror Andreas och gick för att äta lite middag. Jag och Becky delade på en helt underbar pestopasta sallad med marinerade kräftstjärtar och citron. Låter inte det smarrigt så säg.. Bine ringde och var desperat av att komma in till stan och hitta på något då hon varit på kurs hela helgen.. Jag föreslog att hon kunde komma och gå på bio med oss, och hon kom sedan, men Chaplin var så trött när vi väl gick till bion att hon inte orkade.  Hon hade precis kommit hem från en väldigt intensiv resa med jobbet... Så det blev bara jag och Bine, men det gjorde absolut ingenting.. Vi sa hejdå och hoppas att Becky kan flytta hit till sthlm för då kan hon, jag och Bine gå tillsammans och sjunga i gospelkör. That would be perfect!
Här kommer lite bilder från lördagen.






En sådan söndag!

Jag sitter här ensam, det smattrar på fönsterrutan.
Katterna är ute och springer.
Idolrepriser visas på tvn.
Är trött men glad,
gårdagen var lång och mycket rolig!

Saker man blir varm om hjärtat av!

Samtal mellan mig och en kär vän på msn. Min "storasyster." Saknar dig!



Sara säger:
kramar om..du är så go!
Nu ska jag dock äta lite och se idol, men..jag älskar dig syster.

Mariellsan säger:

Och jag

Älskar dig min fina syster 

 

 Finns många jag älskar här i världen, det här hjärtat är till er!


Flisan mår bra...

... men jag har inte ringt någon veterinär än, utan har pratat med mamma och hon föreslår att jag ska testa att bara ge henne vanlig kattmat och inte pyller i några dagar. Sen får man se ifall det blir bättre. Men du har rätt Carro, det är väldigt konstigt, och du har ju som sagt matat henne som vanligt. Nej, verkligen inte bra att hon kissar blod, som jag antar att du menar :) Inte urin, vilket ju är kiss, hehe

 Har inte sovit många timmar inatt, man blev ju lite orolig och sen sov jag  själv i en stor villa, vilket jag inte gjort på länge. Men är glad över att ha katterna här iaf.
Vaknade med ett ryck när Madde från jobbet ringde imorse och frågade vart jag var. Jag skulle ju på den där föreläsningen med dem, och jag hade verkligen satt på alarmet på mobilen men den ringde aldrig imorse :(

Så jag missade tyvärr föreläsnigen.
Sen ringde Becky vilket var trevligt, och det blev bestämt att vi ska träffas imorn istället. Jag är så himla trött och seg idag. Not my best day, om ni förstår...
//sköt om er!


Skrubba golv mitt i natten...

...ja, det gör jag det. Först var Flisan jätte nära att kissa i min väska, men jag lyckades precis få bort henne. Sen kissade hon på badrumsgolvet och till min förskräckt så såg jag en pöl av RÖTT urin :/
Vad ska man göra? Ska man gå till veterinären? Kan inte mamma vara hemma nu :(
Jag fick iaf skrubba rent golvet och jag har googlat om det hela och det står att om det förekommer blod i urinen så kan det vara urinsten?! För övrigt verkar hon må bra, ligger och snusar sött i sängen.
Får bara vänta på att få svar på smset från mamma och pappa.
Kan inte göra något mer just nu iaf. måste sova...


På språng!

Hej alla, nu sitter jag hemma i hökis och har precis kollat på idol på den Stora härliga tvn med surroundljud. wow, coolt vaa ;) Idag var jag i skolan och gjorde ett prov. Tror och hoppas att det gick ganska bra iaf.

Sen har jag pratat med Becky som jag lärde känna i Jönköping för ett antal år sedan när hon var utbytesstudent där från Usa, Minnesota. Tror att det är så att hennes pappa är svensk, om jag kommer ihåg rätt. Hon kan även svenska också iaf, och hon är här i sthlm nu under helgen och vi kommer antingen att träffas imorn eller på lördag. Ska bli himla trevligt att träffa henne igen, så många år sen... Så mycket som har hänt sen dess...
Fick även reda på att jag är välkommen att komma med till Åsö med jobbet för att gå på en föreläsning. Vet inte riktigt vad det är för någon föreläsning, men det ska bli spännande iaf. Tydligen så hade chefen sagt att jag gärna fick komma också. Vilket man ju blir väldigt glad av att höra att hon har tänkt på mig.
Föreläsningen är imorgon kl 9 på morgonen, så jag ska bums gå och lägga mig... efter resultatet från idol...
För övrigt så mår katterna bra och de svälter inte ihjäl :)
Och jag tycker nog att Tove var bäst ikväll på idol. De andra var också väldigt bra, men något i hennes röst och stil tilltalade mig väldigt mycket... Vem eller vilka tyckte ni var bäst ikväll?
Nu återstår bara att se vilka som går vidare.  Åhhh, shpännande!


RSS 2.0