South Africa- Here I come

japp, så var det dags för den stora resan. Ska snart åka iväg till arlanda och det pirrar i magen...
Hoppas att jag har fått med mig allt jag behöver nu.
Är såå glad över min nya fina mp3 iaf, och jag har tankat den full med bra musik inför resan=)
Klicka för att zooma
Rosa- fint vaa. Roligare än typ svart eller nåt.

Nu måste jag sluta.
Hoppas ni alla får det bra nu i kalla sverige, mohaha;)
Kramar// Marielle

Bio med mina tjejor=)

Igår hade jag biokväll med mina tjejor, Bine och Empan. Var i sista stund som vi fick tid över att träffa varandra och det är jag jätte glad över att det gick. Hur skulle jag ha kunnat stå ut om jag inte fått hunnit träffa mina tjejor innan jag åker. Och inte hunnit träffa Empan innan hon åker igen, för jag kommer inte att träffa henne igen fören i sommar. Många som jag inte kommer att träffa förens i sommar, en del ledsamt och i andra fall bra.
Sitter här hemma och tittar på gamla avsnitt av " The OC" tycker synd om mig själv och snörvlar vidare.
Var ju på bio igår, men det var även julfest med kören som jag missade. Hade som sagt inte bestämt att jag skulle på bio igår, men jag ville ju såklart träffa mina vänner. Men jag är ledsen att jag missade julfesten med Karolinakören. Med kören har jag börjat att träffa fler nya trevliga vänner och det är bara min grej. Jag gick dit och började där själv. Känns som ett stort steg för mig. Men det kan hända att jag börjar att sjunga i en annan kör också, med Bine om vi hittar nån bra. Nån gång i framtiden blir det kanske dans också, det hoppas jag för jag har verkligen saknat det.
På söndag åker jag med familjen till släkt i småland. Kommer hem på tisdagen igen och firar sen julafton hemma hos morfar innan det bär av till Sydafrika.
//Kram


Tiden?

Tiden läker alla sår, eller?

Fuck off!!!!!

Är så otroligt irriterad på min läkare just nu. Jag bad personalen att ringa till min läkare för att höra om röntgenbilderna var klara än, vilket jag tyckte att de borde vara eftersom det var en vecka sen jag tog dem. Och det var de. De visade ingenting(Of course) och han tipsade om en medicin. När personalen berättade för mig sen var det var för medicin så kände jag igen läkemedelsnamnen. Inte så konstigt, han hade berättat om dem sist jag var där och det är den medicin som jag har tagit i en vecka nu. Då sa han att jag skulle testa att äta det i en månad ungefär, men nu sa han i en vecka till 10 dar. Fattar ingenting... Blir så irriterad...
Och detta eviga tjat om att det inte är något farligt iaf. Jag har hört det nu, men det tar inte bort smärtan direkt.
Blev arg, ledsen och upprörd och rusade ner till mig efter att jag hade pratat med en personal om det hela.
Ville förstås att de skulle gå efter mig och fråga hur det var med mig, men det gjorde de inte och jag ringde till mamma, men hon var upptagen, som vanligt...
Känns som om ingen riktigt förstår min frustration över det här. Att höra hela tiden att " Det är inget farligt iaf" och fortfarande ha så jäkla ont...
Men jag försöker att kämpa på och trots att jag blev på väldigt dåligt humör ikväll så hade jag iaf en bra dag i stort sett. Jobbade från kl åtta till halv fem idag och det började med Luciatåg och det var alldeles fullt med folk=)
Sedan blev det lite utflykt med några av de större barnen till själva förskolan som våran lilla avskilda avdelning tillhör. Där träffade jag maud´s föredetta kollegor och så Madde´s mamma Carina som också jobbade där.
Madde har börjat vikariera nere hos oss och hon är väldigt trevlig. Likaså Maud. Maria också som även hon vikar hos oss ibland. Men jag saknar Gun, hoppas hon kommer tillbaka snart...
Nu ska jag sova så jag orkar upp imorn till jobbet. Sen ska jag träffa Bine =)
Kram på er
//Marielle


Värk!!!!!

Har sån himla värk.. Hela tiden... Står ut, men det är knappt. Älskar de tre timmar som jag är på förskolan för då glömmer jag bort värken för en tid och kan bara koncentrera mig på barnen. Dem är det som gör att jag orkar...
Har varit på röntgen nu iaf och väntas få svar på dem nu i veckan. Hoppas,hoppas,hoppas att det då kan förstå vad som är fel. Vill ju så gärna bli bra också innan jul och våran resa till Sydafrika.

Apropå ingenting så träffade jag på min moster och kusin när jag var på väg hem från jobbet idag. Det var riktigt kul,de är jämt så snälla och omtänksamma. Vi kommer att träffas på julafton igen=)

Imorgon är det julglögg här på V-malm och mamma och syrran som nyss är hemkommen från Thailand kommer då.
Ska bli roligt att träffa dig igen syrran, och lyssna på dina historier från ert "äventyr"

Kram alla
//Marielle

P.S tack Annelie för dina fina ord!


Tillbaka på praktiken!

Ja, så e man tillbaka på praktiken igen =) Alla var glada att se mig igår som var första dan. Så himla kul att träffa alla barnen igen och kollegorna. Mycket att göra första dan och det hände en lite läskig och skum grej på jobbet, men kan tyvärr inte berätta om det mer här. Idag,andra dagen var det inte mindre att göra utan nästan mer kändes det som ibland. En kollega var ledig, en annan sjuk och personal från förskolan lite längre upp ska börja jobba lite hos oss ibland så man försökte bekanta sig med henne också och lära henne alla våra rutiner. Känns inte riktigt som om jag har koll på allt så här i början efter att jag har varit borta i 3 veckor, så ibland var det lite svårt att svara på hennes frågor om hur vi gjorde saker. Men jag gjorde mitt bästa iaf och tyckte att det gick väldigt bra.
Gunn lagar lika god mat som vanligt.

Nu sitter jag här hemma och har så j*vla ont i magen så det inte är sant... Blir tokig på att det aldrig blir bättre.
Men kämpar på bäst jag kan och imorn ska jag till läkaren. Då ska jag verkligen tjata på att de ska gå till botten med det här. Om det kan vara så att jag har magkatarr eller nåt annat med magen.
Kommer inte att jobba imorn, då tiden för läkaren är kl 11. Men på torsdag jobbar jag igen och det är min långa dag.
Nu ska jag vila lite och sedan kanske försöka städa lite som verkligen behövs.
Promenad till kören ikväll. Alltid nåt att se fram emot.
"tänker på dig min kära syster och hoppas du kommer med ett plan hem snart, puss"
Love//Marielle


RSS 2.0