Regndroppar...

De senaste veckorna har känts väldigt tunga... Igår blev det inge Salem Al Fakir.. orkade inte.
Inatt har jag återigen inte kunnat sova en blund, vad hände med det nyfunna hoppet? Som bortblåst.
Har fortfarande ont i halsen och idag bestämde jag mig för att gå till vårdcentralen. Det fanns stor risk att de bara skulle säga att det inte är mer än en långvarig förkylning och skicka hem mig igen, men då hade jag åtminstone kollat upp det. Det var precis var det var som hände också, och om jag ska vara ärlig så blev jag lite besviken. Då innebär ju det att det inte går att skynda på, utan bara väntan som gäller. Och jag är trött på att vänta!

Nu är mina tjejor ute på Ingarö och jag har hört att de har doppat sig i sjön därute. Nu var de påväg att köpa pizza. Skulle så gärna ha velat följa med idag, men men vad gör man.
Men om jag ska försöka att tänka positivt ( hm, något svårt för mig ibland) så finns det ju faktiskt fler tillfällen, och kanske är det varmt och soligt ute då :)

Det tråkiga och lite mysiga åsk och regnvädret som var nu på eftermiddagen uppskattades dock, kanske inte av tjejerna men av mig.. Skönt att ligga i sängen och titta ut på regnet och höra det smattra mot rutan.

Imorrn var det tänkt att jag skulle följa med på utflykt till Taxinge slott med V-malm, men det blir också inställt. I alla fall för min del. Får sitta här hemma och titta på det Kungliga Bröllopet istället, ska ni se det?

P.s

Om man bor på ett gruppbonde så kan det vara lika viktigt att få emotionellt stöd som med de praktiska bitarna!
Ville bara få det klargjort...

Nytt hopp?!

Inatt kunde jag äntligen sova, jippi hurray!!! Och länge sov jag också :) ( utan nässpray måste tilläggas)

Ikväll ska jag banne mig åka och titta på Salem Al Fakir på skeppsbron med Jessie ;) Yes yes yes, It´s happening!!!

Just nu lyssnar jag på Robyns nya skiva på spotify, I like it!!

In big need of motivation and inspiration

Det stör mig så jävla mycket att jag bryr mig så mycket om huruvida personalen frågar hur jag mår eller inte.. Som om jag inte har lärt mig av alla andra gånger när jag förväntar mig att dem ska vara på ett speciellt sätt, men att det sen bara har skitit sig och det slutar med att jag sitter ensam i tårar.

Jag mår väldigt dåligt just nu.. Har inte kunnat sova på två dygn nästan pga förkylningen som fortfarande håller i sig, och när jag väl är så trött att jag kan tänka mig att försöka sova så kan jag inte slappna av för min ventilation som låter obeskrivligt högt. Även fast jag sover med öronproppar...

Sen känner jag en oerhört jobbig ångest gällande skolan :( är helt ur form just nu.
Vill bara bli frisk så att jag kan komma tillbaka både till skolan och börja jobba igen om jag får nåt.
Känner även att jag verkligen vill börja att satsa på träning igen, men det är svårt att komma igång med allt om man inte har någon motivation eller energi alls :(

Jag bara känner att jag VILL så mycket, men har ingen aning om hur jag ska ta mig dit. Det är ganska så frustrerande...

Så kan man ju också säga...

Vi som skall åka till fjällen och Storulvån i sommar sitter och diskuterar om när vi ska ha nästa möte. Men på grund av att en del är borta på semester en tid framöver så kom vi fram till att vi måste ha nästa redan i nästa vecka. Personalen säger sen " Sen är det anhörigfika på tis, så då går det inte"

"Jasså, det visste jag inte" sa en av mina grannar. Alla andra instämde och vi undrade om våra anhöriga iaf visste. " Ja, men det var ju lustigt att ni inte visste det!" säger personalen som svar och skrattar...

Det är tydligen mycket lättare att skämta bort det än att bara vara ärlig och säga att " Ja, där klantade vi till det lite" Har absolut mindre problem med det än att ni väljer att skämta bort det... faktiskt.

För övrigt känner jag att jag vill komma ur mitt ide nu och börja leva igen!!!


En gång för länge sedan

En gång för länge sedan, i ett fjärran land fanns det en vilsen flicka som inte visste sin plats på denna jord.
                                                  
Visste aldrig hur hon skulle göra för att andra skulle se hennes styrka och skönhet.
Ingen såg blomman inuti flickan som bara väntade på att bli vattnad och fylld av kärlek så att den kunde blomma ut.
För den ville inget annat!

Two worlds apart...

Du fick mig att inse att jag tar lite för allvarligt på saker och ting. Läser in för mycket i små situationer. Men att höra det från dig gjorde mig bara ledsen och förbannad. När det kommer från mig själv så är det en helt annan sak!

Och jag kommer aldrig någonsin kunna mäta mig med dem i din värld...

Det var väl i stort sett det som jag hade att säga den här gången. Tror inte du läser här, men om du ändå skulle göra det...


The Best of South Africa

Nu när det är fotbolls VM i Sydafrika och allt så tänkte jag att jag skulle lägga ut lite bilder därifrån.
Hoppas att de svenskar som åkt dit tänkt på att ta med lite varmare kläder än tunna sommarkläder... Det är nämligen vinter där nu...







Thank god for spotify!

När man ligger sjuk på dagarna, när alla andra människor är ute och flänger så är det väldigt skönt att ha en dator och spotify så man åtminstone kan njuta av lite musik medans man ligger och väntar på att bli bättre.

Inatt har jag fått sova och det är jag mycket tacksam över. Känns som att jag behövde bara en natt för att låta imunförsvaret jobba upp sig och komma tillbaka igen.

Igårkväll hade jag så himla ont i halsen att jag tillslut inte visste vart jag skulle ta vägen.. Men jag har nog inte halsfluss iaf, och det är ju bra.

Ibland lyckas dem måste jag säga, nån gång sådär ibland kan det ju vara trevligt att nämna personalen på boendet i en positiv aspekt. Igår när jag behövde stöd och varken orkade stiga upp ur sängen för att laga mat eller gå och handla så gick dem iväg och köpte lite middag till mig. Det var så himla skönt att det bara gick vägen, inga krossade förväntningar som leder till tårar.

Lite senare på kvällen när de kom tillbaka för att titta till mig så kom de med nybakt bröd och halstabletter till mig. Uppskattat och mycket omtänksamt. Det var nog de lokalbedövande halstabletterna som gjorde att jag kunde sova inatt, så TACK!

Jessie messade alla dagar och tider på konserter som är i veckan. Här är schemat för kommande vecka.

Torsdag: Salem Al Fakir, Skeppsbron 21:15

Fredag: Anna Bergendahl, Kungsträdgården 21:00

Nu har jag bara skrivit upp dem som jag vet och är intresserade av, men om ni vet någon/några mer så är det bara att kommentera om man vill det :)

Jag hoppas verkligen att jag kommer att hinna bli frisk till dess, och på tisdag.. Då var planerna att jag ska jobba förmiddag och sen hem till Empan och kolla på matchen mellan Elfenbenskusten och Portugal med gänget ;)

Nu ska jag fortsätta att kurera mig och lyssna på musik på spotify.
/Ciao

When will I learn???

Nu sitter jag här, åter igen.. Mår skit och det är helt och hållet mitt eget fel.
Som vanligt när jag blir sjuk så står jag ut med att ligga hemma och bara ta det lugnt i några dagar, men när jag sedan inser att det kommer att krävas några dagar till i vila så funkar det inte längre.
Jag börjar tänka på allt roligt som jag missar, alla saker som måste göras och som man vill göra, bara för att få det gjort någon gång. Komma igång med träning igen m.m.

Jag lärde mig tydligen inte tillräkligt mycket den första gången jag blev dålig igen efter en heldag av aktiviteter.
För nu bestämde jag mig för att jobba igår ( tors) och det var ett tufft pass... Minst sagt...

Nu mår jag som sagt skit igen, kan inte sova och det känns som om jag har halsfluss eller nåt. Bränner rejällt i halsen gör det iaf. Om det blir sämre eller inte går över snart så får jag väl gå till läkaren :(


Jag som har klarat mig så ovanligt länge från förkylning ,för att vara jag.. Trots att jag jobbar med barn och allt så är det  i princip bara förkylning jag drabbas av ibland.
Men nu är det alltså klippt igen...


Just nu vill jag bara sitta inne, lyssna på regnet som smattrar mot förnsterrutan och tycka synd om mig själv.

//Over N Out

En förmåga att glömma bort...

Tycker att Melissa Horn beskriver väldigt tydligt hur jag känner just nu. Sen en tid tillbaka...

RSS 2.0