What to do on this rainy day???

Jahapp, så slapp man känna beslutångest denna veckan. Känner en lättnad, men endå lite tomt...
Lägger över allting på mig själv och får för mig att denna person är frånvarande bara på grund av mig. Jag vet.. min hjärna spelar mig små spratt ibland, men jag kan inte göra annat än att låta tiden avgöra.
Jag har tagit fram mitt broderi igen, nu idag när det är så trist väder och man inte vet vad man ska göra så är det ganska rogivande att sitta där och pyssla lite.
Var på möte tidigt imorse med misa på jobbet. Det gick väldigt bra, det enda vi kunde konstatera var att det fortfarande flyter på bra=) Jag ska även numera ha ett eget bord vid lunch, egentligen har jag alltid haft det,men nu är det ett bord som är bestämt. Jag ångrar lite grann dock att jag inte stannade och jobbade lite då jag endå var där, visste ju inte att dan skulle bli så långtråkig. Men jag pysslar med mitt och sen blir det kanske lite spel och Faddergalan ikväll. Sarah Dawn Finer ska uppträda, och hon har en så fin röst...

P.s vore kul med lite respons från dig/er eller om du/ni bara vill skriva en liten hälsning. D.s
//Kram

Ångest...

Likadant varje vecka, beslutångest för om ska jag gå upp eller inte. Jag vill det för min egen skull, men inte om du eller de andra inte riktigt vill det. Du är ju bara där för att du måste, men jag har ett val.. Ska jag göra de andra nöjda eller mig själv?? Jag har inte svaret... Jag vill inte att de ska få för sig massa saker bara för att jag trivs i ditt sällskap, det gör jag med många, men jag kan bara inte låta bli att känna en rädsla för att man ska bli dömd för hur man beter sig mot varandra.  Please, make my life a little bit easier!!!


Dreaming away...

Jag kommer ihåg för några år sen när jag och Sabine var och såg The corrs live med våra mammor. Kommer aldrig nånsin att glömma det, det var en så häftig upplevelse. Och om dem nån gång skulle komma till Sverige igen så skulle jag absolut köpa biljetter för att se dem igen.  Här får ni njuta av några låtar.
Och glad första Advent=) säger man så? Aja, ha en trevlig första advent iaf.
//Kram




Pictures from Garbo

Var på Garbo i Sumpan i gårkväll. Så den som brukar titta in på min blogg därifrån, jag har varit i dina trakter =) fast jag vet ej vem denna person är. Här kommer iaf lite bilder från en urskön kväll ute med vännerna.



Tack alla medverkande för en minnesvärd kväll! =)

Garbo Ikväll =)

Tjoho, nu är jag hemkommen från jobbet, något trött och strax ska jag ha möte med min kontaktperson på boendet. Sen blir det till att fixa till sig för att träffa Jessie för att dra hem till Madde och käka Pizza innan vi drar vidare till Garbo för att dansa =)
Pekar finger,, aja baja bine, inte gå och bli sjuk...
Men då får Madde, jag och Jessie dansa åt dig oxå =)
//Kram på er alla partysugna ;)

Skitlånga jobbiga vecka...

Urss och fy säger jag bara... Jag har en riktigt lång vecka framför mig med massa saker som måste göras. Och det jobbigaste är att jag inte har hälften av den energi som krävs för att orka med allt.
Idag vaknade jag upp med nackspärr och huvudvärk och hade god lust att bara ligga kvar i sängen och tycka synd om mig själv. Men jag tog mig i kragen och mosade mig iväg till plugget iaf. Genomlevde den med nöd och näppe. Nu sitter jag här hemma, mätt av både pannkakor, tårta och chokladmouse.
Pannkakorna gjorde jag själv, men det sistnämnda bjöds det på under stormötet på V-malm.
Imorn är det jobbet igen, och det påminner mig om att jag måste köpa nya täckbyxor då mina gamla verkar ha försvunnit på jobbet. När jag nu ska hitta en dag att göra detta på vet jag inte...
Sometimes I get you, and sometimes I don´t.

Life´s tuff sometimes

Ikväll såg jag på en dokumentär som fick mig att tänka tillbaka på en jobbig händelse. Jag kände för att berätta om och prata om det.. Hoppas att jag inte kommer ångra att jag berättade det för dig, men jag kände mig så taskig om jag inte skulle berätta när du satt där och vi pratade om det. Svårt att veta vad man ska säga som svar och hur man ska vara, jag förstår det. Synd bara att det skulle hända just den här kvällen när jag inte kan få det stödet som jag riktigt behöver.
Något som jag har att se fram emot iaf är utgång på fredag, vi kanske ska till Garbo. Det är omgjort där och det var länge sen man var där. Hoppas att vi ses där, så  shejkar vi loss  tillsammans =)


Det känns i hjärtat..

Varför ska en människa växla med hur den är mot en hela tiden. Man blir ju bara förvirrad?? Det känns riktigt jobbigt att aldrig riktigt veta var man har den personen. Ibland känns det jätte bra och man tror verkligen att den andra personen också trivs i sällskapet, men sen ändrar den sig helt plötsligt och man får en känsla av att man inte är önskad. Jag hoppas att du förstår att det gör ont och känns rakt in i hjärtat.

För övrigt har jag haft en himla trevlig helg med både filmkväll och fest med goa vänner och bekanta=)
Tack för mig!

With something else on my mind...

Idag har jag varit i skolan igen. Deniz fortfarande inte dykt upp =( Hoppas du mår bra och kommer tillbaka snart =)
Vi gjorde inte så mycket, pratade lite om texterna i boken. Jag fick tillfälle att prata med en tjej i klassen som jag inte pratat med förut.
Kommer tyvärr inte ihåg vad hon hette, men hon kommer från Ryssland och jag blev mycket imponerad av både hennes engelska och svenska då hon bara har bott i Sverige i 9 månader. Och hon har inte läst svenska länge. Hon var mycket trevlig och vi hade mycket att prata om. Nästa gång kanske vi går och tar en fika tillsammans.
Imorgon ska jag jobba som vanligt och sen till kvällen blir det mysig filmkväll med tjejerna och en kille kanske=) hemma hos Empan. Ska bli kul att träffa alla igen.
I don´t want you to be something to remember, I want you to last!
// Kram

En helt vanlig dag!

Idag jobbade jag, och Marica chefen på förskolan kom förbi en sväng och jag berättade för henne att jag har kommit in på barn och fritidsprogrammet. Hon blev jätte glad för min skull, inte bara så att hon sa det utan hon menade det verkligen. Det såg man, och det gör mig riktigt glad. Ja, idag var det väldigt lugnt på förmiddan, man var ute och lekte, men jag var inne med Madde och hjälpte till med pepparkaksbakning. Tyvärr blev det inga "snorfria" pepparkakor, så vi vuxna blev utan. Fast det var endå inte tänkt att vi skulle äta dem, utan hänga upp dem som dekoration. Vid lunchen kändes det mest som att jag sprang fram och tillbaka hela tiden, och det tog ett tag innan jag själv kunde sätta mig ner och äta.  Inte så lätt att äta när man sitter ner heller och två små springer med tallriken stup i kvarten för att hämta riven ost. Farligt det där nästan Gun med osten ;) Dem var som galna.
Vilan tog jag hand om i stort sett själv. Det var väldigt lugnt, bara V som som vanligt inte ville sova...
Det hade ju varit så fint väder på förmiddagen så jag tänkte att det vore en bra i´de att gå ut på en promenad på rasten. När jag gått i ca 5 min så börjar det att regna. SHNYGGT!!! Och så kom jag på att jag glömt mina vantar på förskolan också. MEN jag vände iaf inte om utan fortsatte att gå min promenad. Tyckte jag var ganska bra gjort av mig.. Sen kommer EFTERMIDDAN och kaoset till... 
Men för att sammanfatta jobbdagen så gav den mig energi, tog energi och bjöd på många skratt =)
Nu sitter jag hemma, brukar vanligtvis vara med på gemensam middag, men jag känner just nu att jag behöver lite paus från boendet.. Jag menar, bara för att jag bor här så behöver jag inte vara med på allt eller alltid vara där uppe. Dessutom så är jag för tillfället lite missnöjd med kommunikationen mellan oss. Bara för att man är eller har sagt att man vill bli bemött som en vuxen så ska man inte behöva tolerera vad som helst. Och det tror jag att det här personerna är så smarta att de förstår, men det verkar vara väldigt jobbigt att erkänna det eller att man har gjort fel. Om ni har sagt fel eller ångrat nåt ni gjort, SO WHAT!?! Alla säger alltid nåt fel eller gör saker som de ångrar. Hur kom jag in på det här egentligen kan man undra??  Hur som haver så sitter jag här och har disco med mig själv. Whhhooooo

My crying days are over...

Var i skolan idag, tillbaka efter en vecka hemma. Det kändes helt ok, inte så värst mycket som jag hade missat och jag fick återigen beröm av Richard, men inte ens det kan glädja mig på djupet. Känns som att jag går i en dimma just nu. Så mycket som händer runt omkring mig och jag befinner mig i en bubbla och betraktar allt och alla inifrån. Det har känts väldigt tungt ett tag och det känns som att alla kanske vill mig lite för väl på sistone. Inte så att jag inte uppskattar dem som vill mig väl, men ibland behöver mig bearbeta och komma över saker själv. Jag måste hylla min familj som trots att dem inte befinner sig i närheten, utan på alla möjliga platser i världen så finns de här för att stötta mig när jag behöver dem som mest. Ska även tacka mina fina vänner för att ni finns hos mig och orkar lyssna på mitt babbel=) Vet att det kan bli lite mycket ibland.
Jag har kommit in på barn och fritidsprogrammet som jag sökte till, men jag har inte riktigt kommit dit mentalt än. Har så mycket annat att tänka på just nu... Hur som helst så är det inbokat ett möte för studieplanering med läraren på mån. Jag är verkligen jätte glad och tycker att det ska bli spännande, men jag känner att jag inte riktigt kan glädjas över det än. Just nu känns allt bara så trögt och jobbigt, men jag kämpar på och "det" samtalet kommer att bli av( antar att det är det som krävs så att alla blir nöjda), jag går till skolan( Deniz saknade dig idag) och det som verkligen får mig att må bra är när jag kommer till barnen.
Barnen kan alltid få mig på bra humör, och man kan glömma alla bekymmer för en stund.
I nuläget så fokuserar jag på att göra saker som får mig att må bra, som att umgås med familj och vänner. Personer som verkligen känner mig på djupet och som man kan vara sig själv med, vare sig man är glad,ledsen eller arg. Jag överlever!!!


Söndagsfika

Jag kom nyss hem från att ha varit och fikat hos morfar med Linda. Innan jag fortsätter att berätta om fikan måste jag berätta om en händelse jag var med om alldeles nydligen. Jag var på väg hem från tunnelbanan och en man stoppade mig, har såg ganska sliten och panikslagen ut. Han höll upp en krona och frågade om han fick låna telefonen. När jag sa nej och försökte gå vidare så blev han väldigt upprörd och stoppade mig. Han sa " varför inte? en vän till mig hängde sig i helgen, asså självmord" Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag kunde kanske ha erbjudit honom min telefon, men det kändes inte rätt för att han var så skrämmande hysterisk och man kan ju inte vara säker på att han inte kommer att bli våldsam. Jag sa" Jag förstår, jag är ledsen" och han svarade " nej, du förstår inte"
Och nu tänkter jag att han hade rätt. Jag förstod inte alls, jag kan inte ens komma i närheten till att förstå..
" Jag förstår" är bara en standard sympatifras som man använder när man inte vet vad man ska säga. En fras som jag själv blivit väldigt bekant med den senaste tiden. Ibland använder man ord utan att tänka efter. Lika bra att vara tyst kanske. Jag blir så påverkad av sånna här saker, och jag kommer nog inte kunna sluta tänka på det på hela kvällen. Och jag hoppas verkligen att någon där ute gör en god gärning och hjälper honom. Jag mår dåligt över att jag inte gjorde det iaf. 

Nog om det, vidare till ett roligare ämne och fika hos morfar. Jag och Linda åkte dit med pendeltåg och buss, en väg som vi aldrig brukar åka annars. Vi är så vana vid att åka dit med bil, men bilen står hemma i Hökis och funkar inte. Det gick bra och vi hittade iaf. Morfar var det bra med och det kändes riktigt roligt och skönt att vi äntligen tog oss dit =) Nu är jag hungrig, så ska käka. Och resten av kvällen blir nog tvtittande.
//Kram

Thanks!

Thanks for the memories that we never shared,
and the feeling that you never really cared

Thanks for the emtyness in my heart,
it wasn´t even good from the start

Thanks for the war with all the others,
and the strenght I don´t have to even bother

Thanks for the tears you made fall down my face,
as you stand by just looking into space

Thanks for the weakness I feel when I meet you,
and that you don´t seem to care how bad you treat me
                          Thanks!

That´s all I´m saying

Ibland är det riktigt tufft att vara vuxen, ta ansvar och stå på egna ben. Vissa dagar vill man bara kunna gå tillbaka till att vara den där lilla söta flickan som inte visste bättre. Slippa tänka på konsekvenser och allt som hör vuxenlivet till. That´s all I´m saying...

stupid

How could I be stupid enough to fall for you,
that´s an answer I´ll never know

All I know is that it´s over now,
and I have the suport on my side

I´m telling myself everything is gonna be allright,
I know I have the strength in me to move on



And that´s what hurts

Everytime you bring it up,
Youré making it harder for me to stop

Stop feeling these emotions for you,
this time I hope I can follow it through

It´s hard but I have to be strong,
this has been taking for far to long

It feels like everyone knows how I feel,
they say these feelings are no big deal

I just wish they could leave me alone,
I want to be able to call my life as my own

I need to but I´m not ready to let go,
and that´s what hurts so now you know


Music for the moment!




Ps.

Deniz har du tid att fika på torsdag? Måste prata av mig med någon som förstår.. Ds. /Kram

Ego

Jag orkar som sagt inte mer just nu.. Nu har jag fått sagt det som jag ville, det är över. Om du vill att jag ska gå vidare så måste du låta mig försöka göra det också. Jag lever mitt liv och du lever ditt liv. Vill inte ha det så egentligen, men det är nödvändigt.. Vill bara komma bort just nu, för allt i världen inte vara just HÄR!
Och jag blir så trött på att varje gång jag säger att jag mår dåligt så är det de första ni tänker på. Nej, jag har faktiskt annat i mitt liv. Allt handlar inte bara om det som händer inom de här murarna. Och jag är så trött på att behöva förklara det hela tiden. Bara tanken att veta vad ni nog nästan alltid tar upp och pratar om på konferansen när ni kommer till mig känns så jäkla utlämnande. Hatar det.. Låt mig för fan vara ego.. Jag vill vara ego..
För en gångs skull i alla fall. Jag vet att jag inte gör det lättare för mig själv ibland, men du gör det inte lättare för mig heller. Jag vet vad jag måste göra, och det känns tungt.


Just back off..

Jag orkar inte mer.. det finns personer som aldrig kommer att förstå hur det känns att känna sig så utlämnad som jag gör just nu. Fan, alla drar ni i mig.. Från och med nu kommer jag att prata om det privata med vänner och familj. Ni andra, Back off!

Feeling low

I´m feeling low, and I thing you all know why..
Enough said for today

RSS 2.0