3 Hours...

I tre timmar har jag nu suttit och tittat på en Stephen King film som heter "Golden Years" som min granne hade valt att hyra på veckans filmkväll.
Ska jag vara ärlig så var det inte nåt i mitt tycke, den var rent ut sagt ganska tråkig. Men alla har vi ju olika smak..

Idag har jag varit och köpt ett nytt broderi, blev äntligen klar med ett broderi som jag hållt på med i perioder nu igår.  Kände att det var så skönt och avslappnande att sitta där och sy, alla andra tankar bara skuts undan för en stund och man koncentrerar sig bara på det man gör. Så jag bestämde mig för att köpa ett nytt.

Den här gången blev det ett julmotiv, är väl meningen att det ska bli klart till dess, men den jag gjorde klart igår var mindre än denna och tog ca 1-2 år att bli klar med. Men det är ju bara för att jag broderat i korta perioder.

Sen köpte jag lite färgpennor på Åhlen`s och lite annat smått och gott :)


Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp ganska tidigt imorrn och gå på möte...
Good Night!!

??

Nu har jag tittat mig igenom alla Harry Potter filmer, och jag har upptäckt en sak.
Något som jag stör mig på.. Voldemort heter på riktigt( i filmen på engelska) Tom Riddle, men på den svenska undertexten så har dem övarsatt det till Tom Dolder.
Det jag försöker säga är helt enkelt att jag inte förstår logiken i det, men det kanske finns en förklaring?

Bara nåt jag tänkt på, nu ska jag försöka sova...







Seeeg

Imorse när jag vaknade av att mobilen plingade till och jag fick ett sms från min kära syster som meddelade att hon nu var hemma i Sthlm, så kände jag mig taggad på att komma iväg ut till Hökis och träffa henne.
Men efter en dusch och lite frukost så började jag känna mig lite smått ilamående och så där trött i hela kroppen. Man vill bara ligga ner..
Syrran ligger också hemma och känner sig krasslig, och ingen av oss orkar åka nånstans.
Känns väldigt trist eftersom det här nog är den enda chansen att hinna träffa henne innan hon åker iväg till Thailand i en månad, och sen Australien..
Men förhoppningsvis mår vi lite bättre imorgon eller på söndag.
Vid halv två tänkte jag iaf försöka komma ut och få lite frisk luft tillsammans med en av mina grannar och en personal. Hoppas jag kommer att känna mig lite bättre till mods efter det.



Igår satt jag nästan hela dagen och pluggade, gick igenom vad jag skrivit och renskrivde sedan uppgiften och skickade in den. Nu hoppas jag verkligen att jag kommer att bli godkänd, det är det enda jag bryr mig om. Att bli godkänd. Såklart strävar jag efter högsta betyg, men jag blir glad bara jag får G.
Nu har jag bara en uppgift kvar på denna kurs, så jäkla skönt!!

I onsdags var jag hos sjukgymnasten igen, hon e bra sträng min sjukgymnast. Men ganska snäll också :)
Hon får mig att träna hårt iaf, och det är ju bara bra. Skönt att ha någon som kan driva på en lite och pusha på, det kan behövas. 
Då i samrådan med henne tror jag nu att jag har bestämt mig för att komma tillbaka till praktiken igen.
Jag är fortfarande inte helt bra, men jag skulle kunna börja lite smått.
Om jag till en början håller mig till att praktisera en gång i veckan och inte tar några timjobb så går det nog bra.

Nää, nu ska jag nog försöka hitta nåt att stoppa i magen :-)
So long!

RSS 2.0