Fjäderholmarna!

Igår, Onsdag så åkte jag och Bine iväg till fjäderholmarna. Det var första gången jag var där. Sorgligt nog får man säga, och man  skäms faktiskt över att man är född och uppvuxen i Stockholm utan att ha varit där än. Många ställen man tyvärr inte har varit på än i storstaden...
Men nu är det ändrat på. Vi åkte med båten som gick kl 11 och hade med oss lite lunch.
På plats så hittade vi en jätte fin plats på klipporna med en jätte fin utsikt över stockholmsskärgård. Det kunde inte bli bättre. Jag kan säga att jag brände mig rejällt, men jag har haft tur och än så länge gör det inte särskillt ont.


"Stör mig så på att mina brillor är snea, kan inte räta ut dem, Arg som ett biiiii"

"HAHAHA"

"I bakgrunden på bilden med Bine syns den servitör som flirtade vilt med oss, hehe" Honom som vi kallade "Backstreet Boys frisyren, haha. Sen var där en söt krulltott också ;)
 Vägen hem var dessvärre inte så rolig då jag fick jätte ont i mitt ena öga, det kändes som om man hade grus i ögat och jag bara visste att det var nåt fel med linsen... På tunnelbanan hem fick jag smått panik och Bine försökte att hålla upp en spegel så att jag kunde ta ut linsen. Men det visade sig att det som jag befarat mest verkligen hade hänt. Linsen hade gått sönder och jag fick bara ut ena halvan av den.  Kunde inte fortsätta mer på tåget, men fick som tur var ut andra halvan när jag kom hem.
Slutet gott, allting gott!


Kommentarer
Postat av: pa

.... du var där när du var en liten valp! Men det var kanske i ett annat liv.

2009-08-07 @ 20:34:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0