Från ett land till ett annat!

Dem senaste åren har verkligen bara flugit fram. Vissa dar känns det som att det var igår man flyttade hem från Thailand och andra som att det aldrig har varit. Men det har varit, här kommer en massa bevis på det!

Första bilden är en härlig grillkväll på plan 4(poolplanet) Andra bilden en utflyckt med "Fruarna" och SWEA.
Den tredje är tagen på en djurpark, och vi har precis flytt under tak från regnet.

Första bilden är tagen på en av många luncher ute i storstaden( och hemstaden) Bangkok. Mamma och Maria som tillhörde en av tre svenska familjer i vårat hus. Jag brukade passa hennes och Johans( hennes man) barn, David 5 och Lisa 2,5. Dem var jätte söta!
Tyvärr så kunde jag inte hitta några fler bilder från Thailand tiden, trots att jag har bränt över en massa på skivor. Men av någon anledning så kan min dator inte "läsa" dem just nu, och jag är för trött just nu för att få ett "teknikutbrott". Får vänta tills imorn eller nåt.
Åter till bilderna, så är det Christina som står där på bron och hon var pappas kollegas dotter ( från England/Canada) som var där en längre period och jag brukade umgås med henne och hennes killkompis som för övrigt retade gallfeber på mig. Och det bara genom att vara sig själv, snyggt jobbat!! Orkar inte gå in på det för mycket, men han hade bara ett sånt jäkla oförskämt sätt och respekterade ingen än sig själv... Kommer aldrig att glömma då jag följde med Christina och "EGO" till Koh samet några dagar, de enda de gjorde var att bråka, och nej, de var inget par..Hur som helst, mycket som man aldrig kommer att glömma och tänka tillbaka på.. Både med skratt och tårar.
Men nu är det ett nytt land, ny stad och nya människor. South Africa, Johannesburg!

"Vårat" fina hus i Johannesburg.

Första bilden är en typisk mur runt en av många av de fina områdena. Med taggtråd överst förstås...
Andra bilden beskriver i stort sett hela vår nyårsafton.. Vi var på ett GIGANTISKT Casino och det var ett väldigt speciellt nyår. Men av nån anledning så brukar våra nyår aldrig vara normala eller den andra lik :)
Tredje bilden behöver jag nästan inte beskriva, Lejon, Nära, Skraj, Coolt...
Längtar tillbaka och hoppas att man får åka dit snart igen. Hej pappa :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0