Dreaming of a place, far far away...

Det känns lite tungt just nu, skolan känns stressande och igår var jag iväg för att skaffa ett läkarintyg så att jag kan ansöka på nytt för aktivitetersättning. Det känns jobbigt för att mina föräldrar alltid har hjälpt mig med alla dessa praktiska saker som att hålla reda på papper och skicka in ansökningar m.m. Visst tycker jag att det är på tiden att jag får ta tag i allting själv, men eftersom jag i princip inte har gjort nåt själv innan så blir det lite mycket att lära sig hur allting går till på en och samma gång.. Men jag lär mig...
Så igår var jag där och så hade jag ju såklart glömt det gamla läkarintyget som de hade frågat efter, men det ordnade sig så att jag kunde skicka det till dem istället. Så det gjorde jag direkt när jag kom hem, plus att jag köpte ett lås till förrådet här hemma där det konstigt nog har varit inbrott. Fattar ingenting???
Funderade ett tag på att leka detektiv, men jag har så mycket annat att stå i ;)

Förhopningsvis så blir det en avslappnande, skön och roliga kväll ikväll då jag ska på middag på Patricia med Bine, hennes mamma, hennes väninnor, nån dotter till väninnorna och hennes vänner... tja, vi blir helt enkelt ett stort och härligt gäng.. Hälften känner jag och de andra har jag aldrig träffat. Trevligt att träffa lite nytt folk.

En tanke går också ut till min morfar som ligger på sjukhus för att han för några dar sen drabbades av en liten stroke=( Hoppas verkligen av hela mitt hjärta att han mår bättre snart och får komma hem igen.
Så mamma ska dit imorn innan middagen, men hon kommer senare.

Ikväll ska jag ut och socialisera mig =)
//Pöss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0